PSB Montage

Vakwerk in sanitair.

Recensies

Al 17 jaar lang voeren wij hoge kwaliteit badkamer, toilet, en andere kleine verbouwing uit, en dat met grote tevredenheid

onder alle klanten. Hieronder kunt u alle recensies doorlezen totdat u het volle vertrouwen heeft in PSB Montage.

Anoniem, Arnhem

Goede communicatie, snelle uitvoering. Resultaat mag er wezen tegen zeer schappelijke prijs. Kortom, een aanrader.

Marc, Nijmegen

Snel en netjes uitgevoerd. Vakman.

D.J., Rumpt

Vlot geregeld, vakkundig geplaats. Een vakman.

Nicolien, Nijmegen

Zeer snelle reactie en opdracht naar tevredenheid netjes uitgevoerd. Vriendelijk en in goed overleg.

Anoniem, Nijmegen

Goede service, reparatie naar wens uitgevoerd en zeker niet onbelangrijk een zeer aardige vakman.

Mark, Nijmegen

Paul levert prima werk en kon snel komen. Bovendien verloopt de communicatie snel, duidelijk en werden de afspraken uitstekend nagekomen.

C, Nijmegen

Wij zijn super tevreden met het werk van Paul (van PBS Montage). In twee weken heeft hij een slaapkamer omgetovert tot een luxe badkamer. Ook alle water- en ellectriciteitsleidingen voor zowel de keuken als de badkamer zijn door hem aangelegd en uiteraard netjes weggewerkt. Daarnaast zijn de gang, beide toiletten en de keukenwand door hem betegeld. Het tegenwerk is echt vakmanschap. Alles past perfect en de door ons uitgekozen motiefjes zijn met oog voor detail door hem uitgepuzzeld. De samenwerking verliep soepel. Paul denkt oplossingsgericht mee en stelt zelf alternatieven voor als hij denkt dat iets beter of mooier kan. Zelf vond ik dit (als leek) erg prettig. Omdat wij dit alles ook nog op korte termijn wilden heeft hij zelfs op zaterdagen en in avonden doorgewerkt. Zeker een aanrader!

M., Arnhem

Heel prettig geholpen! Paul was heel helder in de communicatie, afspraken zijn keurig nagekomen en het resultaat is precies wat ik wilde hebben en heel snel geleverd. Dank voor je hulp, ik doe zeker nog een keer een beroep op je diensten!

Vladimir, Arnhem

Paul is zeer ervarende vakman. Alles is keurig gemeten en na overleg gemonteerd. Behalve hele nette afwerking had Paul vaak nuttige adviesen gegeven. Ik zie Paul gewoon als ideaal vakman bij iedere klus en ik ben 100% tevreden met behaald resultaat!

Marijn, Nijmegen

Paul is een prettig persoon die met je meedenkt. Hij is persoonlijk en betrouwbaar. Toen de plamuur is gebarsten is hij meteen langsgekomen om het te maken. Hij heeft keurig werk afgeleverd en de volgende keer zou ik meteen weer de klus door hem laten doen.

Max, Helmond

Geweldige samenwerking, Paul heeft keihard gewerkt met schitterend resultaat. Zeer tevreden over de mooie afwerking en snelle levering.

Anoniem, Tolkamer

We hebben zeer prettig samengewerkt met Paul. Hij denkt goed mee en is een ware vakman! Ik kan PSB Montage aan iedereen aanbevelen.

Anoniem, Lent

Snel en volgens afspraak in orde gemaakt. Erg fijn dat Paul ook nog zonder extra kosten het afvoerputje heeft bijgesmeerd om lekkage in de toekomst te voorkomen. Goed werk geleverd!

Anoniem, Nijmegen

Snelle reactie, duidelijk in de afspraken en goed werk afgeleverd.

Anne, Arnhem

Paul, was op korte termijn beschikbaar, voor zowel offerte als voor het maken! Paul is een rustige, degelijke, prettige en precieze man zowel in communicatie als in zijn werk. Een aanbeveling!

Harm, Nijmegen

Perfecte vakman, goede afspraken , goed vakmanschap. Net en perfect werk geleverd!

Anoniem, Nijmegen

Prima!

Anoniem, Arnhem

Onze ervaring met deze vakman is positief. Hij is vooraf komen kijken om een goede offerte uit te kunnen brengen. Duidelijke afspraken gemaakt die opgevolgd werden. Paul is prettig in de omgang en steeds bereid om te helpen met aanvullende vragen mbt de badkamer. Helaas werd het wastafelmeubel pas laat geleverd waardoor we even zonder wastafel hebben gezeten. Hierdoor heeft de totale klus langer geduurd dan de bedoeling was, maar o.i. buiten zijn schuld om. Paul heeft steeds in contact gestaan met de leverancier om dit zo snel mogelijk af te handelen. Het werk is netjes afgewerkt. We zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer!

Overtuigd?

Zodra u volledig vertrouwen heeft in PSB Montage kunt u via onderstaande knop contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.